Taxa de școlarizare (valabilă pentru anul școlar 2019-2020):

  • program pana la ora 16.00, 24.200 de lei/an (se referă la perioada septembrie – iulie, 11 luni)).
  • program pana la ora 18.00, 26 400 de lei/an in 10 rate.

Se poate plăti in 10 rate lunare, trimestrial sau anual. În cazul plăţii anuale, se aplică un discount de 3% din valoarea taxei anuale. Pentru următorii fraţi, există un discount de 10% din valoarea taxei anuale.

Perioadele de absentare, vacanţele si zilele în care școala este închisă din motive neprevăzute (cum ar fi cazul unor condiţii meteo nefavorabile sau a unor situaţii de natură politică, social sau de altă natură, care pot afecta siguranţa elevilor şi bunul mers al şcolii) nu se scad din Taxa de școlarizare. 

Taxa de înscriere este in valoare de 1000 lei si se achita la completarea formularului de înscriere . În caz de retragere a elevului din orice motiv, taxa de înscriere nu se rambursează.

Taxa de școlarizare include: ore curriculum românesc, studiul limbii engleze, ore dezvoltare personala, ore de arte plastice/ educație muzicală/ activități sportive cu profesori de specialitate, activități extracuriculare, acces la biblioteca scolii.

Taxa de mentenanta:

  • 500 de lei/an pentru clasele pregătitoare – a IV-a

Taxa de școlarizare nu include:

Cost transport: se calculează individual, după completarea formularului de transport. Prețurile vor fi comunicate în avans părinților.

Servicii conexe contra-cost care nu sunt incluse în taxa de scolarizare (inclusiv atelierele de vară organizate în perioada iulie – august):

  • Prețurile vor fi comunicate în avans părinților în funcție de organizator/furnizor/prestator sau de activitatea/ evenimentul organizat în cadrul sau în afara spațiului şcolii.

Modalitatea de plată:

Taxa de școlarizare poate fi achitată după cum urmează:

  • Plata lunară: 10 rate lunare.
  • Plata trimestrială: 3 rate trimestriale, astfel: (1) prima rată la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a elevului, (2) a 2-a rata până la 5 decembrie, și (3) a 3-a până la 5 martie.
  • Plata anuală: la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a elevului.