Şcoala nomadă

by Lavinia Mincu & Adriana Dumitrache
No student enrolled
  • 0 lesson
Free

Școala Nomadă Explore 100

Salutare, ne bucurăm să te întâlnim!

Avem o propunere pentru tine 🙂

Școala Nomadă Explore 100 pornește de la principiul că oportunitățile de învățare sunt mereu prezente în jurul tău, iar străzile pe care le străbați pot fi contexte minunate de explorare și descoperire a vieții urbane.

În luna iunie, vom începe programul pilot al unei serii de plimbări educative care au ca scop să te ajute să dezvolți o atenție deosebită la mediul în care trăiești. Vei observa că te descurci din ce în ce mai bine la materiile de școală, iar cei din jurul tău vor spune despre tine că ești competent și îndemânatic. Facilitatorii te vor sprijini să încadrezi ce ai învățat în ceea ce educația tradițională numește materii de studiu. Știi tu… matematică, fizică, istorie, filosofie, ș.a.m.d.

Iată câteva avantaje ale Școlii Nomade Explore 100:

  • Avantajul colaborării în parteneriate de învățare

Adică…vei porni în expediții alături de un grup de copii de vârste diferite și doi facilitatori care te vor sprijini să îți descoperi potențialul și domeniile de interes, punându-ți la dispoziție experiențe variate de învățare. Vei fi încurajat să lucrezi în echipă și să contribui la proiecte care se potrivesc frumoasei și unicei tale personalități.

  • Avantajul învățării într-un cadru mereu diferit

Adică…nici o expediție nu seamănă cu alta. Bazat pe domeniile tale de interes și pe ariile noi de dezvoltare pe care facilitatorii și Ie vor propune, vei avea ocazia să înveți să te adaptezi mediului în care trăiești. Vei învăța să folosești mijloacele de transport în comun, să planifici un traseu, să folosesti o hartă sau o aplicație de localizare și să ceri indicații.

  • Avantajul deprinderilor de siguranță personală

Adică…vei vedea că orașul îți oferă mereu experiențe noi, te pune în contact cu oameni și situații din care poți învăța lucruri folositoare. Vei deprinde competența de a interacționa cu persoane în diferite contexte de comunicare, deprinderile de a gestiona potențiale conflicte și de a face alegeri potrivite pentru siguranța ta. De asemenea, vei învăța reguli importante de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor.

  • Avantajul gestionării timpului

Adică…vei învăța să fii atent la trecerea timpului și la planificarea eficientă a acestuia. Poate că îți sunt familiare expresiile “am întârziat” sau “nu am timp”. De fapt, atunci când alegerile tale sunt asumate vei învăța să fii responsabil cu timpul tău și al celorlalți. Această deprindere îți va fi esențială în viața de adult si îți va aduce respectul și prietenia oamenilor, aceștia vor spune despre tine că ești atent și flexibil.

Descoperă cu noi și mai multe avantaje în programul pilot al Școlii Nomade Explore 100! Fii curios,fii curajos, explorează!

imagine preluată de aici:
http://www.artistportfolio.net/artists/birimaksuyek/all-albums.html
Curriculum is empty

SHARE: