Admitere & Taxe

Home / Admitere & Taxe

Taxa de școlarizare (valabilă pentru anul școlar 2018-2019), sediul Domenii:

 Taxele lunare, in functie de tipul de program ales, sunt urmatoarele:

  • program scurt (8.00 – 12.00) – 1300 lei/luna  ( 13.000 lei/an si se referă la perioada septembrie – iunie (10 luni)). Se poate achita lunar, trimestrial sau anual. În cazul plăţii anuale, se aplică un discount de 5% din valoarea taxei anuale. Pentru următorii fraţi există un discount de 10% din valoarea taxei anuale.
  • program normal (8.00 – 13.30) – 1600 lei/luna (16.000lei/an si se referă la perioada septembrie – iunie (10 luni)). Se poate achita lunar, trimestrial sau anual. În cazul plăţii anuale, se aplică un discount de 5% din valoarea taxei anuale. Pentru următorii fraţi există un discount de 10% din valoarea taxei anuale.
  • program prelungit (8.00 – 18.30) – 2000 lei/luna (20.000 lei/an si se referă la perioada septembrie – iunie (10 luni)). Se poate achita lunar, trimestrial sau anual. În cazul plăţii anuale, se aplică un discount de 5% din valoarea taxei anuale. Pentru următorii fraţi există un discount de 10% din valoarea taxei anuale.
  • IN LUNILE IULIE SI AUGUST SE DESFASOARA SCOALA DE VARA SI SE ACHITA TAXA LUNARA IN FUNCTIE DE PERIOADA FRECVENTATA.
  • Costul meselor este inclus in taxa de scolarizare, in functie de programul ales.

Prin contractul educaţional, Taxa de scolarizare  este garantată pentru un întreg ciclul școlar (grădiniţă, clasele pregătitoare – IV). Perioadele de absentare, vacanţele si zilele în care școala este închisă din motive neprevăzute (cum ar fi cazul unor condiţii meteo nefavorabile sau a unor situaţii de natură politică, social sau de altă natură, care pot afecta siguranţa elevilor şi bunul mers al şcolii) nu se scad din Taxa de școlarizare. 

Taxa de înscriere este in valoare de 1.000 lei si se achita o singura data in momentul completarii cererii de inscriere . În caz de retragere a elevului din orice motiv, Taxa de înscriere nu se rambursează.

Taxa de scolarizare nu include:

Cost transport: se calculează individual, după completarea formularului de transport. Prețurile vor fi communicate în avans părinților.

Servicii conexe contra-cost care nu sunt incluse în Taxa de Școlarizare :

  • Prețurile vor fi comunicate în avans părinților în funcție de organizator/furnizor/prestator sau de activitatea/ evenimentul organizat în cadrul sau în afara spațiului şcolii.

Modalitatea de plată:

Taxa de scolarizare poate fi achitată după cum urmează:

  • Plata lunară: 10 rate lunare, astfel: (1) prima rată la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a elevului, și (2) următoarele 9 rate, în termen de 5 zile de la data emiterii facturii sau orice altă dată înscrisă pe factură, începând cu luna septembrie.
  • Plata trimestrială: 3 rate trimestriale, astfel: (1) prima rată la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a elevului, (2) a 2-a rata până la 5 decembrie, și (3) a 3-a până la 5 martie.
  • Plata anuală: la data de înscriere în primul an școlar sau la data de reînscriere a elevului.

Back