Taxa de școlarizare (valabilă pentru anul școlar 2019-2020), sediul Mogoșoaia:

 Taxele anuale, în funcție de tipul de program ales, sunt următoarele:

  • program scurt (8.00 – 12.00) – 14.300 lei/an 
  • program normal (8.00 – 13.30) – 16.500lei/an 
  • program prelungit (8.00 – 18.00) – 20.350 lei/an
  • Se poate achita în 10 tranșe, în 3 tranșe sau anual. În cazul în care se achită în 3 tranșe, se va aplica o reducere de 3% din valoarea acesteia. În cazul plăţii anuale, se aplică un discount de 5% din taxa anuală. Dacă este înscris al doilea copil din aceeași familie, se va aplica o reducere de 10% pentru taxa acestuia. În cazul înscrierii a mai mult de doi copii din aceeași familie, reducerea de 10% se aplică pentru fiecare copil, începând cu cel de-al doilea. 
  • Costul meselor este inclus în taxa de scolarizare, în functie de programul ales.

Perioadele de absentare, vacanţele și zilele în care școala este închisă din motive neprevăzute (cum ar fi cazul unor condiţii meteo nefavorabile sau a unor situaţii  politice, sociale sau de altă natură, care pot afecta siguranţa elevilor şi bunul mers al şcolii) nu se scad din taxa de școlarizare. 

Taxa de înscriere este în valoare de 1.000 lei și se achită o singură dată în momentul completării cererii de înscriere . În cazul retragerii elevului din orice motiv, taxa de înscriere nu se returnează

Taxa de reînscriere, în valoare de 500 lei, se achită la momentul semnării și depunerii cererii de reînscriere în anul școlar următor. Această taxă nu se returnează în  cazul rezilierii contractului.

Taxa de școlarizare nu include: 

Cost transport: se calculează individual, după completarea formularului de transport. Prețurile vor fi comunicate în avans părinților.

Servicii conexe contra-cost care nu sunt incluse în taxa de scolarizare. Prețurile vor fi comunicate în avans părinților în funcție de organizator/furnizor/prestator sau de activitatea/ evenimentul organizat în cadrul sau în afara spațiului grădiniței.

 

Modalitatea de plată:

Taxa de școlarizare poate fi achitată după cum urmează:

  • Plata lunară: 10 tranșe, începând cu luna septembrie;
  • Plata în 3 tranșe:  se achită anticipat  în lunile septembrie, decembrie și martie;
  • Plata anuală: se achită anticipat în luna septembrie;