Andrei PAPADACHE

Prof curs “ISTORIA PRIMULUI RAZBAI MONDIAL

Mă numesc Andrei Papadache și în prezent sunt profesor de istorie.

Ador să călătoresc și visez să ajung în cât mai multe țări pentru a-i cunoaște pe oamenii de acolo și pentru a mă conecta cu ei.

Îmi plac cărțile, filmele, teatrul, ceaiul de dimineață, muzica, plimbările în aer liber și visele. A, și îmi place să învăț! Orice!

Cred că voi avea toată viața profesia pe care o am acum, dar sunt sigur că o voi face de fiecare dată în mod diferit. Consider că nimic nu poate exista în afara școlii, aceasta fiind contextul în care se formează relațiile și în care învățăm să ne uităm cu admirație la cei de lângă noi și să devenim Oameni.

De ce profesor de istorie? Pentru că am fost inspirat de profesorii pe care i-am avut în școală și pentru că prezentul poate fi înțeles prin prisma trecutului. De asemenea, cunoașterea istoriei responsabilizează omenirea și dă tact alegerilor pe care suntem nevoiți să le facem în viața de zi cu zi. Istoria înseamnă evoluție!

Copiii cu care lucrez îmi doresc să fie fericiți, să iubească viața cu ceea ce oferă ea, să se bucure de momentele frumoase și să depășească cu succes încercările, să fie ambițioși, perseverenți și dornici de înnobilare